De werkplek: inzoomen

Bij het BenG un Hilversum werk ik voornamelijk op een flex plek. Dat wil zeggen dat hier veel collega’s komen en gaan om even te werken . Toch zitten er een paar vaste mensen om mij heen, onder andere meer stagiaires. Van uit mijn eigen klas is Rianne er, maar daarnaast zijn Marije en Dagmar hier ook. Ook zij zijn allebei stagiaire. Daarnaast hebben we Patricia, die projectbegeleider is bij Beeld en Geluid. Zij stuurt ons ook aan en geeft ons opdrachten die wij kunnen uitvoeren. Ook gaat zij over de projecten, o.a. de YouTube bootcamp, die wij bij moeten wonen. Daarnaast is Martine er, Specialist online presentaties. Zij is samen met Patricia onze stagebegeleider. Ook zij stuurt ons aan en bedenkt leuke dingen voor ons om te doen.

Ook iemand met wie wij veel te maken gaan krijgen is Ellen, zij is trainee en creative producer hier op de werkvloer. Ik heb met haar te maken gehad met mijn sollicitatie en tijdens de workshops. Daarnaast is Elsje, de publieksbegeleider, ook bij onze vergaderingen. Zij heeft veel te maken met het museum en de kinderfeestjes die hier georganiseerd worden. Deze mensen allemaal bij elkaar wordt hier het “edu (educatie) team” genoemd.

Aan dit bureau wordt veel creatief werk gedaan, zoals Rianne demonstreert.

Zoals eerder genoemd kan het zo zijn dat er op mijn werkplek elke dag andere mensen zitten. Alleen de stagiaires zijn hier elke dag. De rest zit in de kantoortjes hier verder op de gang.

 

Dit zijn de flex bureaus waar veel gewisseld wordt van collega’s: geen een dag zitten hier dezelfde mensen.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s